HTML

Csinálj nyár végére epres körmöket...

2011.08.15. 17:46 | csakegybloggerlány | Szólj hozzá!



 Hello mindenkinek ^^ Ebben a részben egy igazán fiatalos és nyár végére tökéletesen illő körmöt mutatok be...
 Ezekre lesz szükségetek az epres köröm elkészítéséhez.
 Először is a kép jobb oldalán lévő átlátszó lakkal kenjétek le körmötöket. Miután ez megszáradt (érdemes hamar száradó lakkal dolgozni) utána felviszünk egy réteg vagy esetleg két réteg rózsaszín vagy akinek jobban tetszik piros festéket. Hagyjuk megszáradni különben a zöld festékkel csak összemaszatoljuk az egészet.
 Miután megszáradt a zölddel megfestjük az eper leveleit. (Lásd a képen)
A kis magocskák megfestéséhez én tűt szoktam használni. Egy kis fekete lakkot csöppent egy újságpapírra majd dugd bele a tű hegyét, és tetszés szerint rakj  a megmaradt rózsaszín részre kis fekete pontokat vagy kis vonalakat. Ha varrógéptűvel dolgozol és tetszik a nagyobb pötty, akkor a vastag végével tegyél kettőt hármat a körmödre.
 Miután ezeket hagytad megszáradni, kell rá egy védőréteg. Ezt a legelső átlátszó lakkal teheted meg vagy, aki jobban szerei csillogót, az azzal is kipingálhatja az epres körmét, hogy tovább élvezhesse ezt az aranyos, jópofa, trendi körmöt.
(Sajnálom hogy a képen lévő nem a legszebb >.<)

Csak egy blogger lány


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegybloggerlany.blog.hu/api/trackback/id/tr803155978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása